"Uskrsnula" nakon tri dana provedena u mrtvačnici pa iskustvo vraćanja iz mrtvih ponovila još jednom

"Uskrsnula" nakon tri dana provedena u mrtvačnici pa iskustvo vraćanja iz mrtvih ponovila još jednom

Foto: Shutterstock

LJUDMILA STEBLITSKAJA 61-godišnja je Ruskinja koja je "vraćena iz mrtvih" čak dvaput, a uspjela je preživjeti i tri dana provedena u mrtvačnici.

Ova baka iz Rusije vrlo se lako mogla naći na brazilskoj skrivenoj kameri iz mrtvačnice, samo što bi u njezinom slučaju sve bilo nenamješteno i stvarno. Naime, nju su liječnici dvaput proglasili mrtvom, oba je puta ona "oživjela", a jednom su je minute dijelile od rezanja kako bi se obavila obdukcija: provela je tad tri dana u mrtvačnici dok ju je njezina obitelj oplakivala i spremala se za pogreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljudmilina je mogućnost "oživljavanja" zbunila mnoge: od liječnika do obitelji, a to je prvi put napravila u studenom 2011., da bi sve ponovila u listopadu ove godine.

Prošle godine njezina je kći Anastasia u petak navečer nazvala bolnicu da provjeri stanje svoje majke koja je tamo ležala, a liječnici su je obavijestili da je ona umrla. Kad je u ponedjeljak stigla u bolnicu po tijelo koje je trebalo biti pokopano tog jutra, rečeno joj je da pričeka da se obavi obdukcija. Nedugo nakon toga prišao joj je liječnik i rekao da njezina majka nije mrtva, već sasvim živa i zdrava, u bolničkom krevetu.

Ljudmila se ne sjeća što se točno dogodilo, osim da je u petak bila u bolnici, a u ponedjeljak se probudila u mrtvačnici. Liječnici tvrde da je obavljena sva potrebna procedura i da je ustanovljeno da je pacijentica mrtva.

Ovog listopada Ljudmila, koja ima problema sa srcem, ponovo je bila klinički mrtva, ali ovaj su je put oprezni liječnici vratili u život nakon nekoliko sati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara