Varaždinski maturanti plesom sudjelovali u pokušaju rušenja svjetskog rekorda

Varaždinski maturanti plesom sudjelovali u pokušaju rušenja svjetskog rekorda

Foto: Varazdin.hr

NA SREDIŠNJEM gradskom trgu u Varaždinu, Trgu kralja Tomislava, točno u podne u petak, varaždinski maturanti zaplesali su tradicionalni francuski ples quadrillu i tako se uključili u međunarodnu manifestaciju zajedno s vršnjacima iz cijele Europe.

Njih ukupno 313 iz 16 škola iz cijele Varaždinske županije proteklih je tjedana uz pomoć instruktora plesne škole "Havana" marljivo vježbalo kako bi u petak na popularnom Korzu točno otplesali brižljivo pripremljenu koreografiju quadrille.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada se zbroje plesači iz svih zemalja, organizatori se nadaju da će ponovo biti srušen svjetski rekord u plesanju tog plesa. Rezultati će biti poznati tek kroz nekoliko dana.

Varaždinski maturanti u toj akciji sudjeluju već pet godina, a ove su godine organizatori bili Savjet mladih Grada Varaždina i Savjet mladih Varaždinske županije u sklopu programa Dani maturanata. U ime organizatora i pokrovitelja maturante su pozdravili Vjeran Radelić, zamjenik gradonačelnika i Alen Kišić, zamjenik župana Varaždinske županije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara