Zagreb danas postaje dio globalne "Happy" akcije

Screenshot: Službena stranica

NAKON što su Australija, Nizozemska, Njemačka, Švedska, Velika Britanija, Francuska i Italija potvrdile sudjelovanje, na red je došao i Zagreb. Danas, na Trgu bana Jelačića kod sata, točno u 11:05 sati zaplešite uz ritmove megapopularnog Pharrella Williamsa i pjesme "Happy".

Uz plesače iz plesne skupine Atomic Dance Factory i Zagrepčani će moći zaplesati uz "Happy" i tako sudjelovati u globalnom trendu te biti dio promotivnih fotografija i spota koji će biti objavljen na Menart YouTube kanalu i službenoj web stranici globalne akcije. Plesni performance bit će dio globalne akcije kojom će Sony Music Entertainment i Pharrell Williams obilježiti Dan sreće, koji se već dvije godine obilježava 20. ožujka. Više o cilju akcije objasnila nam je Željkica Makanec iz Menarta.

"To je akcija na globalnoj razini, Sony Music Entertainment i njihovi partneri diljem svijeta su odlučili obilježiti Dan sreće kroz pjesmu i ples uz "Happy" Pharrella Williamsa. Zbog toga je i Menart, kao Sonyjeva licenca u Zagrebu odlučio napraviti jedan službeni video gdje ćemo promovirati i Zagreb i hrvatske obožavatelje Pharrella Williamsa".

Videi svih gradova koji će sudjelovati bit će spojeni u jedan i bit će prikazani 20.3. kada se obilježava dan sreće.

"24hoursofhappy.com. Na toj stranici će biti i video radovi iz cijelog svijeta i cijeli taj virtualni event će završiti nastupom Pharrella Williamsa u Americi".

U plesni performans se mogu svi uključiti koji se tada nađu na trgu, a cilj akcije je jednostavan i ima humanitarni karakter.

"Žele podsjetiti ljude da svi trebamo biti sretni, da nam je to zapravo, glavni cilj u životu, da budemo sretni, da ne zaboravimo na male stvari i da ne zaboravimo pomagati ljudima kojima možemo. Svi koji žele i koji mogu, mogu donirati određeni broj novca na posebnoj stranici UN-a određeni broj novca kako bi pomogli humanitarnim akcijama UN-a".

Ako ne stignete danas na trg, zaplesati možete i u javnom prijevozu. Naime akciji se priključio i ZET pa će u tramvajima i autobusima 20. ožujka točno u podne zasvirati "Happy", a na vama je da zaplešete.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara