Završio još jedan Student Day Festival u Rijeci: Freemasonsi rasplesali studente

Završio još jedan Student Day Festival u Rijeci: Freemasonsi rasplesali studente

Foto: Helija Dokić, barilastudio.com

STUDENTI su ponovno ovladali Rijekom! S noći sa subote 2. lipnja na nedjelju završio je još jedan Student Day Festival. Počeo je u petak predajom ključeva grada studentima, završio u stilu - ogromnim besplatnim koncertom. U subotu je okupljanje počelo uz zvukove brazilske glazbe, koncert su otvorili plesači zumbe i rasplesali mladu i staru publiku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon njih su uslijedili Losing Focus i Disco'n'Action - jedan je vrlo mlad i perspektivan riječki bend dok su Disco'n'Action već prekaljeni riječki internacionalci. Koliko se radi o velikom događaju posvjedočio je nastup Marčela i Filtera, čiji je koncert riječka publika napokon uspjela dočekati u svome gradu. A onda - spektakl! Let 3, poznati po izuzetno dobrom scenskim nastupom (imali su više izmjena kostima nego Madonna) potpuno je zapalio svoju domaću publiku i ostavio je zagrijanu za TBF koji je uslijedio.

Za vrijeme TBF-a Rijeka je bila u ogromnoj gužvi, more ljudi slijevalo se čitavim centrom grada dok su ulicama odzvanjali zvuci splitskih genijalaca. Vrhunac večeri bio je nastup britanskih Freemasonsa čijim su pozivanjem riječki studenti pokazali da "misle ozbiljno". Russell Small rasplesao je riječku publiku i priveo događaj kraju, ostavivši sve koji su bili prisutni da razmišljaju "Što nas očekuje sljedeće godine?".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara