Zbog debljine se pokušao ubiti, a onda je odlučio promijeniti navike i izgubio 114 kilograma

Foto: Facebook

MIKE WAUDBY svojevremeno je težio 209 kilograma, a njegova ga je debljina toliko deprimirala da je često razmišljao o tome kako da samom sebi oduzme život.

Međutim, 31-godišnji Mike izgubio je 114 kilograma, danas je osobni trener i u sretnoj je vezi s prelijepom djevojkom Morgan.

Nekada se skrivao od svijeta i dana provodio ispijajući goleme količine alkohola: "Živio sam kod kuće, jeo žitarice za doručak, sendvič za ručak i što god bi mama skuhala za večeru. Moja debljina nije posljedica hrane već alkohola. Popio bih bocu viskija i šest limenki piva svaku večer". Kad nije bilo viskija popio bih 18 piva, a to je oko 3000 kalorija svaki dan", rekao je Waudby za MailOnline.

Do 29. godine, Waudby je nabio 209 kilograma, a jednog je dana odlučio počiniti samoubojstvo da prekine svoju patnju. No, pokušaj samoubojstva otvorio mu je oči i nakon toga je odlučio promijeniti svoje navike.


Danas tvrdi da nitko ne bi trebao proći kroz ono kroz što je on prošao i ne dopustiti da se zapuste do te mjere da postanu nezadovoljni svojim životima.

"Nakon pokušaja samoubojstva probudio sam se bez glavobolje i bolova, osjećao sam se loše jer još uvijek samo bio živ. No, nakon toga počeo sam razmišljati kako sam i jedina osoba koja to može promijeniti", rekao je Mike i dodao kako je nakon toga započeo trenirati i u 18 mjeseci izgubio 114 kilograma.

Operacijom je skinuo višak kože na trbuhu i rukama, a nakon toga započeo je trenirati u teretani kako bi tijelo doveo u red. No, tvrdi kako se još uvijek povremeno zna počastiti brzom hranom i nekoliko piva za vikend.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara