Žene otkrile sviđaju li im se više mišići ili "prirodno muško tijelo"

Žene otkrile sviđaju li im se više mišići ili "prirodno muško tijelo"

Screenshot: YouTube

"DADBOD", odnosno "normalno muško tijelo" nije samo prolazni hit na internetu. Čini se da se ženama nesavršenosti poput opuštenog trbuha sviđaju podjednako, ako ne i više od mišićavih tijela klesanih u teretani.

Dokazala je to Hayley Quinn, stručnjakinja za veze, koja je na ulice Londona izašla s tri muškarca bez majica. Dvojica imaju "prirodna muška tijela", popularne "dadbodove", dok se treći može pohvaliti zavidnim mišićima. U provođenju eksperimenta Quinn se udružila s fitness modelom i osobnim trenerom Jamiejem Aldertonom, i dvojicom "normalnih" volontera, Danom Colbertom koji ima kraći torzo te visokim i vitkim Peterom Soberajom.

Mnogim ženama se svidjelo Jamiejevo mišićavo tijelo, no iznenađujuće je to što je jednako velik broj žena rekao da im se ne sviđa jer je premišićav.

"Kako je vrijeme odmicalo, shvatila sam da su žene u jednakoj mjeri izabirale sva tri tipa muškog tijela, a većina je rekla da im mišići uopće nisu bitni, već im je puno važnija osobnost muškarca", ispričala je Quinn Daily Mailu nakon eksperimenta.

Dodala je da se tijekom karijere susrela s brojnim muškarcima nesigurnima u svoj izgled.

"Imam mnogo muških klijenata koji su zabrinuti da nisu atraktivni ženama zbog izgleda svog tijela, no ja sam uvjerena da za svakog postoji posebna osoba i da ne žele sve žene hodati s olimpijskim prvakom. Zato sam izašla na ulicu s tri fizički potpuno različita dečka kako bih saznala što se ženama najviše sviđa. Željela sam saznati je li 'dadbod', tip koji vježba preko tjedna, ali si vikendom dopusti pizzu uistinu seksi. Iako 'dadbod' nije ono što se smatra savršenstvom, shvatila sam da je to upravo ono što žene sad žele", istaknula je.

Ovaj eksperiment i njegovi rezultati bili su zanimljivi i mišićavom Jamieju.

"Bilo je zanimljivo čuti da postoje žene kojima su mišići čak strašni ili ih odbijaju", rekao je.

Žena koja se odlučila upravo za njega rekla je da on "izgleda zdravo, kao da se brine o sebi", iako je dodala sa sva trojica izgledaju kao da redovito vježbaju.

"Meni se sviđaju veliki mišići, osjećam se zaštićenom pored njih. Oduvijek sam voljela mišiće, ali sad hodam s dečkom koji je manji od mene, ali ima divnu osobnost", rekla je pad druga ispitanica.

Neke dame su se odlučile za zlatnu sredinu, dečka koji redovito vježba, ali nije prenabildan. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara