Zvali su je "ubojica od pola tone", a danas je posve druga osoba

Zvali su je "ubojica od pola tone", a danas je posve druga osoba

Screenshot: YouTube

MAYRA ROSALES uspjela je izgubiti čak 360 kilograma. Imala ih je 450. No, kilogrami ovoj 34-godišnjakinji iz Teksasa nisu bili jedini problem. Nadimak "ubojica od pola tone" dobila je prije nekoliko godina kada se u njenoj obitelji dogodila strašna tragedija.
Njena je sestra udarila svoje dvogodišnje dijete koje je potom preminulo, a krivnju za to je, na sestrin nagovor, preuzela Mayra koja već tada zbog svoje težine više nije mogla ni ustati iz kreveta. Policiji je rekla da se slučajno prevrnula na dijete te da je ono umrlo od posljedica gušenja. 

Istina je ipak, kako prenosi Daily Mail, izašla na vidjelo nešto kasnije, nakon što je napravljena obdukcija koja je pokazala da je Mayra lagala na sudu. Njena je sestra optužena za ubojstvo, a Mayra se morala brinuti za njenu djecu. No, to nikako nije mogla u stanju u kojem je bila. Stoga je odlučila napraviti sve kako bi svoj život dovela u red i kako bi se mogla posvetiti odgoju svojih nećaka. 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Trebale su joj četiri godine i 11 operacija, a danas izgleda kao potpuno druga osoba. Ima 90 kilograma, a cilj joj je doći do 80.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara