Zvijezde pjevaju: Iz showa ispali Lana Barić i Saša Lozar

Foto: Press

IZ SHOWA "Zvijezde pjevaju" ispali su Lana Barić i Saša Lozar.

Par je izjavio kako nije nimalo tužan zbog ispadanja i da su se dobro zabavljali.

Upravo su oni otvorili emisiju u kojoj se pjevao country i swing. Lana i Saša pjevali su pjesmu "Hello Mary Lou" koju u originalu izvodi Johnny Duncan, a proslavio ju je Ricky Nelson. "Čula sam dosta falš tonova. Lanice, žao mi je, možda nije najbolji izbor za tebe", rekla je Zdenka. "Nije bilo baš sigurno", rekao je Zrinko i napomenuo kako će Lana ubuduće morati biti točna jer se inače dvoglas pretvara u buku. "Mogu podvući sve što su kolege rekle", komentirala je Martina. "Što je danas bilo s vokalom? On je danas bio toliko nesiguran. Baš sam zabrinuta", dodala je.

Mirko Fodor i Danijela Martinović pjevali su pjesmu "Sing, Sing, Sing (With a Swing)" koju je napisao Louis Prima. Mirko je priznao da jako voli swing i sam je izabrao ovu pjesmu. "Lako je pjevati s džepnom Venerom", komentirao je Zrinko i rekao da je Fodor pravi showman. Bio je zadovoljan točnim dvoglasom na kraju izvedbe. Zdenka ih je također pohvalila i primijetila da Mirko nosi swing u sebi. "Bili ste izvrsni. Jako uvjerljivi. Razmazili ste me i svašta očekujem u sljedećim emisijama", rekla je Martina.

Tina Katanić i Marko Tolja odabrali su pjesmu "Sunce sja, trava miriše" i izveli je u country verziji. "Bravo na odabiru pjesme", rekla je Zdenka. "Malo sam se preplašila u početku Tina, ali poslije si se popravila. Molim te, uči artikulaciju Marka Tolje jer on fantastično izgovara", napomenula je. "Ti si jako iskoristiva", rekla je Martina i savjetovala Tini da se drži visina jer joj to bolje odgovara. "Ovo je najljepša izvedba moje pjesme koju sam ja ikad čuo", rekao je Zrinko, koji je autor pjesme "Sunce sja, trava miriše".Miran Kurspahić
i Renata Sabljak pjevali su swing verziju pjesme "Tainted Love". "Vokalno vrlo sugestivno. Dobro izabrana pjesma", komentirala je Martina i rekla kako je bilo nespretnih dvoglasa, ali sigurnih i zato nema mjesta kritikama. "Ovo je zaista dobro", rekao je Zrinko.Tekst se nastavlja ispod oglasa
Petra Dugandžić i Ervin Baučić napravili su country verziju hita "Wake Me Up". "U dvoglasima niste bili loši", rekao je Zrinko i rekao da Petra mora biti točnija. "Ovo je fantastičan country blues", komentirala je Zdenka i rekla da su ju oborili. "Izvrsni ste bili. Konačno ste se krenuli raspjevavati u dvoglasima", rekla je Martina i dodala da su bili najbolji do sad.

Robert Kurbaša i Emilija Kokić pjevali su "Fever". "Ovo je teška pjesma", komentirala je Zdenka i rekla da je njihova izvedba bila hrabra i korektna. "Čula sam veliki iskorak. Čuje se da se Robert sve bolje snalazi, bolje vlada vokalom", rekla ja Martina. Zrinko im je savjetovao da drugi put razmisle o izboru pjesme.

Ana Rucner i Vlado Kalember odabrali su pjesmu "Hotel California" koju su otpjevali u country verziji. "Večeras mi je apsolutno sve štimalo", rekla je Martina i dodala kako joj je bio gušt gledati ih. "Ana popravljaš se, izlazi to iz tebe, napredak se osjetio", komentirao je Zrinko.

Natjecateljski dio emisije zatvorili su Maja Vučić i Ivica Pucar i otpjevali pjesmu "Fly Me To The Moon". "Odradili ste to savršeno", pohvalila ih je Zdenka. "Meni ste bili više nego uvjerljivi", komentirala je Martina. "U pjesmi koja je toliko kontaktibilna mogao si ju malo u'vatit", našalio se Zrinko i rekao da su imali neke intonativne nečistoće, ali dojam je dobar.


Miran & Renata: 26
Petra & Ervin: 26
Ana & Vlado: 26
Mirko & Danijela: 25
Tina & Marko: 25
Ivica & Maja: 24
Robert & Emilija: 21
Lana & Saša: 16

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara