A ča piješ kad ti škodi?

NAJSMJEŠNIJE fore su, ma što god da oni politički korektni mislili o tome, uvijek na nečiji račun.

U konkretnom slučaju "pijanog ukrašavanja", sve što morate napraviti je napiti se malo manje od nekog jadnika iz društva i onda s ostatkom prijatelja prionuti na ispoljavanje vlastite kreativnosti na nesretniku koji se onesvijestio od alkohola.

Vjerovali ili ne, na Internetu postoji nekolicina stranica posvećena upravo fenomenu "ukrašavanja" nesretnika obnevidjelog od alkohola i/ili ilegalnih supstanci. Jedna od njih je i njemačka stranica www.betrunkene-dekorieren.de, gdje je ova neobična djelatnost potanko opisana.

Na istoj stranici vas očekuje i prilično velika galerija fotografija najboljih "radova", koji variraju od običnog skidanja odjeće dežurne "pijane budale", preko crtanja flomasterom po tijelu dotičnog, pa sve do najekstremnijih slučajeva u kojima je dotičnog nesretnika teško prepoznati ispod gomile "ukrasa".

Možda će oni osjetljiviji reći da nije u redu na takav se način iživljavati nad nekim tko se napio toliko da ne zna za sebe, ali tu postoji i druga strana medalje, koju najbolje opisuje poznati stih "A ča piješ kad ti škodi".

Nadalje, treba reći da je prvenstvena namjera ukrašavanja pijanih prijatelja ipak samo dobra zabava, a ne nanošenje boli. Bol ionako dolazi tek drugog dana, zajedno s mamurlukom.

Da ne duljimo, donosimo vam nekoliko po našem mišljenju najuspjelijih "radova", a ostale možete pogledati na www.betrunkene-dekorieren.de.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara