Aguilera: Volim usputni seks, a cure me pale više od dečkiju

Aguilera: Volim usputni seks, a cure me pale više od dečkiju

CHRISTINA AGUILERA definitivno se ne srami vlastite seksualnosti, pa je tako u nedavnom intervjuu izjavila kako je puno više uzbuđuje pogled na lijepu djevojku nego muškarca, a pohvalila se i piercingom na vrlo posebnom mjestu.

Aguilera je u svijetu poznatija po provokativnom i izazovnom oblačenju i isticanju vlastitog seksipila nego po svojim pjesmama - usprkos činjenici da ima daleko kvalitetniji glas od svojih glavnih suparnica.

U nedavnom razgovoru za časopis Zoo otvoreno je progovorila o svom seksualnom životu.

"Puno me više pali kad vidim zgodnu ženu nego kad vidim zgodnog dečka. Žao mi je, ali volim eksperimentirati sa svojom seksualnosti. Ako to znači seks s djevojkama, neka bude tako" - izjavila je Aguilera.

"Naravno da bih opet poljubila djevojku. Ono s Madonnom je bilo samo jednom, ali i obično se volim ljubiti s curama. Htjela sam se na dodjeli MTV nagrada poljubiti s Britney, ali ona to nije htjela" - dodatno je "začinila" priču Aguilera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na daljnje upite novinara Zoo-a o seksu, Christina je dodala kako voli usputni seks.

"Uživam u tome, ali to ne znači da ne znam biti skupljenih nogu" - slikovito je dodala pjevačica.

Christina se raspričala i o svojoj opsesiji piercingom, te dodala kako je probušila "vrlo intimni dio tijela".

"Činilo mi se vrlo erotično staviti piercing na mjesto na koje se većina žena to ne bi usudila staviti" - pohvalila se Aguilera.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara