Airlinemeals.net - blesavo ali zabavno

U POPLAVI Internet stranica koje na raznorazne načine pokušavaju privući pažnju surfera "otkačenim" i "zabavnim" sadržajima, obično su najzanimljivije one koje na sasvim ozbiljan način obrađuju, blago rečeno, blesave teme.

Web site Airlinemeals.net ima jednu jedinu temu - hrana koju zrakoplovne kompanije poslužuju na svojim letovima. Cijela stvar ne bi bila toliko zanimljiva da na Airlinemeals.net ne postoji baza od čak 316 zrakoplovnih kompanija, odnosno više od 10,000 fotografija jela koje dotične kompanije nude.

Uz fotografiju svakog jela stoje informacije o letu (ruta, vremensko trajanje i cijena karte) te detaljan opis dotičnog jela uz ocjenu od 1 do 10.

Uz svima poznate i relativno nezanimljive (barem u kontekstu hrane u letu) American Airlines, Lufthansu i British Airways, tu su i višestruko zanimljivije Air Botswana, Aeroflot i BasiqAir, koja ne služi hranu u letu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije zapostavljena ni naša Croatia Airlines, koja je pohvaljena za posluživanje vina Plavac za doručak na letu od Pariza.

Da vas ne davimo previše, kliknite na Airlinemeals.net pa pogledajte sami, a mi vam donosimo nekoliko fotografija sa stranice uz preporuku - ne letite s Air Botswana.


Air Botswana


Aeroflot - znaju Rusi što valja

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara