Alarm u gaćicama

Alarm u gaćicama

SVAKA djevojka koja na nešto liči barem je jednom doživjela da se uz nju u tramvaju priljubi muškarac i koristi gužvu kako bi pipkanjem i trljanjem nadomjestio nedostatak ženskih dodira.

Izum biznismena iz Požarevca stat će frotažerima na kraj.

Alarm veličine gumba, pod imenom `Evina jabuka` smješta se u gaćice ili grudnjak, a aktivira na svaki neželjeni dodir.

Srpski izumitelj Slavomir Adamović na ideju je došao u jednoj od soba hotela `Dunav` u Požarevcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

``Priznajem, volim žene i to nije ništa loše, zar ne? Za vreme bombardovanja Jugoslavije pre dve godine sa jednom prijateljicom bio sam u sobi i slučajno u jednom u trenutku hteo sam da je dodirnem po grudima. U tom trenutku je zasvirala sirena za uzbunu, trgao sam ruku, a to je za uzbuđenog muškarca katastrofa. Nije prošlo mnogo kad sam ponovo pokušao da joj se približim i pomilujem. Ponovo je u tom trenutku zasvirala sirana za obustavu opasnosti.`` - priča Adamović.

``Ti kao da imaš alarm u gaćicama. U mojoj glavi sinula je ideja kao najblještavija sijalica. Nisam cele noći mogao da spavam od uzbuđenja što sam došao do ideje koju niko na svetu nema. Odmah sam bio svestan da to može da bude veliki biznis. Da sam bio sam u pravu, verujem, tek će se videti`` - zaključuje biznismen iz Požarevca.

Izum je patentiran, a masovna proizvodnja u svjetskim razmjerima planira se za proljeće iduće godine. Treba, doduše, riješiti još neke detalje. Naprimjer, kako spriječiti alarm da se oglasi kad žena nevino sjedi.

``Srbi su muškarčine, ali ne znaju da se obuzdaju. Vole da pipaju i tamo gde je zabranjeno. Sad bez ženske saglasnosti neće moći više tako. Možda će me mnogi i mrzeti, možda i sam sebi kod žena kopam jamu, ko zna. Ali šta je tu je, ko zagrize ``Evinu jabuku``, opeći će se. Garantovano.`` - kaže Adamović koji sam najbolje zna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara