Aleksandra Grdić nova Playboyeva zečica

ALEKSANDRA GRDIĆ, bivša Miss Hrvatske poznatija po nedavnoj aferi s Praxitenima, nova je Playboyeva zečica čije će se golišave fotografije moći vidjeti u srpanjskom izdanju. Kako kaže sama Aleksandra, njene fotografije se neće pojaviti na duplerici već će biti objavljene kao "celebrity layout".

"Nije mi problem pokazati tijelo, imam super tijelo za takve stvari. Puno mi je bolje raditi takva snimanja nego nekakve bezvezne editoriale s glupavim stylingom." - rekla je za Jutarnji list dodavši kako je oduševljena honorarom ali su joj ipak na prvom mjestu fotografije koje će ostati za cijeli život.

Fotografije će biti snimane na hvarskim plažama i u novom klubu Vertigo u Jelsi. Aleksandri ovo neće biti prvo iskustvo takve prirode jer je već pozirala Lupinu za ovogodišnji kalendar Auto kluba koji se snima po uzoru na onaj Pirellijev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na svakom me snimanju puca adrenalin i jedva čekam da počnemo jer mislim da je Playboy najprestižniji svjetski magazin za muškarce. Pictorial će biti visoka, high fotografija i napravit ćemo to na malo neobičan način, s gypsy i indijanskim detaljima." - ispričala je oduševljeno bivša Miss.

Vjerojatno ne treba posebno naglašavati kako slikanje za Playboy smatra svojim najvećim uspjehom koji će joj, nada se, pomoći da ponovno pokrene inozemnu karijeru.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara