Alfisti hodočastili u Monzu

ALFISTI, kao jedini hrvatski predstavnici obožavatelja najvatrenije talijanske marke, posjetili su legendarnu stazu u Monzi.

Hrvatska ekipa zastupljena s deset sređenih Alfi ojačana pobratimljenim 147virtualclub-om, učestvovala je na Italian day-u, velikoj manifestaciji na kojoj su se okupili brojni obožavatelji.

Na cjelodnevnom druženju brojnih klubova talijanskih marki kao što su barchetaclub, fiatstiloclub, fiatcoupeclub, svi zainteresirani su imali priliku isprobati svoje vozačko umijeće na samoj stazi.

>> Fotografije iz Monze možete vidjeti ovdje.

Usprkos lošem vremenu, interes je bio velik, pa su svi polusatni termini bili bukirani do kasnih popodnevnih sati. Program bogat sadržajem i zanimljivostima rastegao se na cijeli dan. Organiziran je i zajednički ručak na kojem su mnogi sređivali dojmove, ali i razmjenjivali iskustva stečena na stazi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Voziti slavnom stazom u Monzi, i ktome još u Alfi, nezaboravan je događaj za svakog autofila. Prilika je to koja se nebi trebala propustiti. Svim zainteresiranim vlasnicima automobila ove marke preporučamo posjet službenim stranicama i članstvo u klubu.

Razlog je jednostavan, a to je obilje zabave u društvu istomišljenika. Ukoliko pak razmišljate o ovakvom "vozačkom" pohodu u vlastitom aranžmanu, imajte na umu da će vas put za dvoje s uključenim svim troškovima i spavanjem izači oko 3.000 kuna.

>> Više informacija o ovom događaju možete naći na sužbenim stranicama kluba, www.alfisti.hr.

M.N.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara