Amerikanac skalpelom kastrirao mačka bivše djevojke

Amerikanac skalpelom kastrirao mačka bivše djevojke

DA MUŠKI ego teško podnosi ostavljanje te da neki muškarci odabiru bolesne načine kako bi se osvetili bivšim djevojkama, pokazuje i slučaj 31-godišnjaka iz Eugenea u američkoj saveznoj državi Oregon, koji je iz osvete skalpelom kastrirao mačka svoje bivše djevojke.

Frustriran time što ga je djevojka ostavila, 31-godišnji Jerry Caswell je svoj bijes iskalio na njenom mačku Romeu. Kako prenosi AP, Caswella je razbjesnilo što njegova bivša djevojka nije željela u petak navečer doći k njemu te je uhvatio njenog mačka Romea, nadrogirao ga lijekovima koji su namijenjeni ljudima te ga potom kastrirao skalpelom.

Nesretni Romeo je prevezen u Hitnu jedinicu Veterinarske bolnice u Springfieldu. Očekuje se kako će se oporaviti od nanesenih ozljeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je Caswella uhitila zbog zlostavljanja životinja. S obzirom da već ima kriminalni dosje, a u njegovom domu je policija pronašla više komada vatrenog oružja, koje je prema oregonskom zakonu zabranjeno evidentiranim počiniteljima kaznenih djela, Caswell će pred zakonom morati odgovarati i zbog toga.

I.M.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara