Amerikanci preporučuju studentima: Zašto biste trebali posjetiti Hrvatsku?

Amerikanci preporučuju studentima: Zašto biste trebali posjetiti Hrvatsku?

Foto: Borna Filic/PIXSELL

"SUNCE, more, relaksacija i partijanje, kultura i zalasci sunca - nema boljeg načina da uistinu doživite hrvatsku obalu", počinje svoju priču američki portal USA Today namijenjen studentima.

Već smo čuli brojne priče o strancima koji su oduševljeni našom zemljom, no ovoga je puta riječ o razlozima zašto bi mladi trebali uzeti tjedan dana ljetnog odmora, spakirati se i krstariti našom obalom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Amerikanci poručuju kako to nije standardno jedrenje, no kako će to vjerojatno biti najbolje u životu. "Upoznaj svoje suputnike, pročitaj nešto ili samo uživaj u pogledu na prekrasnu hrvatsku obalu. Atmosfera je opuštena i svi hodaju u kupaćim kostimima", poručuje portal.

Drugi važan naputak za mlade putnike koji će se naći na brodu, jest da se plovi po danu a navečer se partija. Preporučuje se pogledati i male gradiće niz obalu, te da se svakako treba upoznati s bogatom hrvatskom poviješću. Baš kao i istražiti tajnovite plaže s kristalno čistim morem.

Hvale i domaću morsku hranu, kao i sladoled. No više od svega, mladi su očarani ponudom noćnog života, povoljnim cijenama i nevjerojatnim zalascima sunca.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara