Amerikanka strancima otkrila stvari o Hrvatima koje ne postoje na internetu

Amerikanka strancima otkrila stvari o Hrvatima koje ne postoje na internetu
Screenshot: YouTube

KALEIGH Hendershot je Amerikanka iz Seattlea koja već nekoliko godina živi u Sesvetama. Kaleigh se u Hrvatsku zaljubila na prvi pogled, a kasnije se i udala za Dominika zbog kojeg je i ostala u našoj zemlji. Na svom YouTube kanalu govori o dojmovima o životu u Hrvatskoj i razlikama između Hrvata i Amerikanaca.

U posljednjem videu Kaleigh je progovorila o nepotizmu i korupciji u Hrvatskoj i kompliciranoj administraciji te na to upozorila sve one koji se eventualno žele preseliti u Hrvatsku. Naglasila je da su Hrvati jako religiozni i tradicionalni te da se često pozivaju na krstitke i ostale religiozne obrede. Dodala je da su jako temperamentni i da je primijetila da joj, otkako živi u Hrvatskoj, južina utječe na raspoloženje. 

Kaleigh je naglasila da ju je na početku života u Hrvatskoj iznenadilo koliko su ljudi u Hrvatskoj spremni pomoći jedni drugima i koliko su povezani s obitelji. Smatra da je to prekrasno. Također, naglasila je da bi svi oni koji se žele preseliti u Hrvatsku trebali naučiti nešto iz hrvatske povijesti.

"Hrvati imaju kompliciranu povijest. Nikad nisam mislila da povijest može toliko utjecati na moj život. Neću govoriti o tome, pročitajte i proučite te donesite svoj zaključak", kazala je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara