Amy Winehouse odustala od MTV nagrada i američke turneje

Amy Winehouse odustala od MTV nagrada i američke turneje

GODINU u kojoj je radila punom parom i pokazala svijetu svoj raskošni talent Amy Winehouse neće proslaviti američkom turnejom, niti prisustvom na dodjeli MTV Video Awardsa u Las Vegasu. Predoziranja i krvave tučnjave ostavile su traga na pjevačici čiji su roditelji, zajedno s grupom obožavatelja, pokrenuli zanimljivu inicijativu.

Izdavačka kuća Universal Republic Records danas je službeno priopćila kako Amy Winehouse ipak neće nastupiti na dodjeli MTV Video Awardsa u Las Vegasu, niti će nastupati diljem SAD-a u sklopu velike američke turneje. Očekivana informacija došla je nakon što je britanska pjevačica sa suprugom otišla na Karibe, i to samo nekoliko dana nakon krvave tučnjave koja je, zahvaljujući paparazzima, u rekordnom roku obišla svijet.

Winehouse je, naime, opet odbila odlazak na rehabilitaciju, a odmor od nemilih događaja odlučila je potražiti na Karibima, kamo se sa suprugom Blakeom zaputila kako bi "smirili strasti". Par dane uglavnom provodi u sobi, a tek su se nekoliko puta okupali na plaži blizu hotela u kojem odsjedaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Roditelji plaču, Amy se ne javlja

I dok se pjevačica sunča na Karibima, roditelji njezinog supruga bojkotiraju njene albume i poručuju obožavateljima da počnu ignorirati njezinu glazbu. Samo će se tako, smatraju, Amy odlučiti na rehabilitaciju, a trenutno je neuhvatljiva upravo zbog toga što prodaja njezinih nosača zvuka stalno raste. "Prestanite kupovati njezine CD-eve, možda konačno shvati u kakvoj je situaciji", poručuju zabrinuti roditelji. Otac Amy Winehouse izjavio je pak kako se svakog dana moli za svoju kćer, a fotografije na kojima je krvava i pretučena natjerale su ga na plač.

D.K.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara