Amy Winehouse publiku nazvala "majmunskim mufovima"

NAKON što je posjetila supruga u zatvoru, Amy je održala prvi u nizu od 17 koncerata predviđenih na njenoj britanskoj turneji, no kraj njezine svirke dočekali su samo najvjerniji obožavatelji i novinari, koji nisu mogli vjerovati svojim očima. Pjevačica je padala, psovala, plakala i vrijeđala publiku, a u nekoliko navrata svojim je fanovima i zaprijetila.

"Da vam nešto kažem. Prvo i osnovno, ako mi vičete, glupi ste jer ste uopće kupili kartu. Drugo, samo pričekajte da mi muž izađe iz zatvora", rekla je Amy Winehouse preostalim entuzijastima na katastrofalnom koncertu kojim je započela britansku turneju. Nijednu pjesmu nije uspjela otpjevati do kraja, a nekoliko se puta zabila u stalak za gitaru. Plakala je oko 20 minuta, a iz ruke joj je stalno ispadao mikrofon, što je, pričaju posjetitelji koncerta, stvaralo nepodnošljivu buku.

Obitelj se boji samoubojstva

"Ovo je vrlo teško vrijeme za Amy, ali bila je odlučna u namjeri da održi koncert. Na pozornici se slomila nekoliko puta. Stvarne emocije razlog su zašto je tako omiljena, no na koncertu su izmakle kontroli", rekla je glasnogovornica problematične pjevačice, koja, pak, nije mogla objasniti zašto je Amy posegnula za uvredama pa je svoju publiku, između ostalog, nazvala "majmunskim mufovima".

Prema pisanju The Suna, Amy navodno kombinira teške droge s alkoholom, zbog čega je danima dezorijentirana i ne zna dovršiti vlastitu pjesmu. Zatvorski dani njenog ništa manje problematičnog supruga i na njoj su ostavili tragove - ne prestaje pričati o "Blakeyu", a njezina se obitelj brine da bi, zbog "pomućenog razuma", mogla dignuti ruku na sebe.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara