Ana Majhenić čeka dijete s Hercegom

Ana Majhenić čeka dijete s Hercegom

Foto: Instagram

GLUMICA Ana Majhenić trudna je s dečkom Antunom Hercegom.

36-godišnjakinja u četvrtom je mjesecu trudnoće, a za Story je otkrila da jedva čeka postati majka. "Bila sam jako sretna kad sam saznala da sam trudna, kao i Antun, moj partner. Jako se veselimo bebi. Znamo i ime i spol, ali bih to za sada zadržala za sebe", rekla je Ana.

 

A post shared by Ana Majhenić (@anamajh) on

Otkrila je i da joj je joga uvelike pomogla u trudnoći. "Prva dva mjeseca mi je bilo dosta teško, bilo mi je mučno i često mi se spavalo. Bilo bi mi lakše čim bih vježbala", ispričala je Ana koja je nedavno postala i učiteljica joge.

 

A post shared by Ana Majhenić (@anamajh) on

"Trudnoća je lijepo i izazovno putovanje i iskustvo, i fizički i psihički. Sretna sam što imam tako dobrog partnera uz sebe. Veseli me što je puno mojih kolegica i prijateljica trenutno u drugom stanju tako da razmjenjujemo iskustva i planiramo zajednički prvi rođendan. A i dosta mojih prijateljica je nedavno rodilo pa mi već dijele robicu i stvari koje više ne koriste", zaključila je.

>>>Obje su hodale s Ivanom Hercegom: Pogledajte o čemu se dopisuju Anita Dujić i Ana Majhenić<<<

>>>Preboljela je prekid s Hercegom: Zvijezda prvog domaćeg erotskog filma seksi je i kad se ne trudi<<<

Inače, Ana je donedavno bila u vezi s glumcem Ivanom Hercegom, često je objavljivala fotografije s njim na društvenim mrežama, no veza je veoma brzo pukla.

 

A post shared by Ana Majhenić (@anamajh) on

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara