Tko je markantni Ivan Herceg: Zamjerio se gay zajednici i zavodio najljepše Hrvatice

Tko je markantni Ivan Herceg: Zamjerio se gay zajednici i zavodio najljepše Hrvatice

Screenshot: YouTube:

O RAZLOZIMA zbog kojih je Ivanu Hercegu Nova TV iznenada otkazala suradnju nitko ne želi govoriti. Dok su s Nove TV poručili da neće komentirati cijelu situaciju, a njegovi kolege iz serije također šute, Herceg je putem društvenih mreža između ostalog poručio: "Ista sranja. Umoriš se pokušavajući sve srediti. Umoriš se od slušanja njihovih isprika i davanja šansi. Za svoj mir, jednostavno pustiš ljude. Kako bi glupa sranja koja rade... Radili nekom drugom."

Markantni glumac sa zagrebačkog Bukovca prvi se put na filmu pojavio 2007. godine, kad je igrao glavnu ulogu u filmu Gorana Kulenovića Pjevajte nešto ljubavno. Već tad je osvojio ženska srca, a status ultimativnog zavodnika zacementirao je ulogama u sapunicama Larin izbor, Dolina Sunca i Najbolje godine. Mnogi ga pamte i po provokativnoj ulozi u spotu Lane Jurčević.

2011. godine našao se u problemima nakon što ga je gay zajednica optužila da je homofob zbog izjave da ne bi glumio homoseksualca i antikrista. Nakon toga rekao je da samo u tom trenutku ne bi glumio takve uloge.

"Smatram da svatko ima pravo na svoje mišljenje i odabire ako pritom nikoga ne vrijeđa, što mi u konkretnom slučaju nije bila namjera", rekao je nakon toga za Story.

Osim svojim glumačkim ostvarenjima pažnju javnosti privlačio je turbulentnim ljubavnim životom. Popis poznatih dama koje su se dovodile u vezu s njim je podugačak.

Na početku karijere pisalo se o njegovoj vezi sa Zrinkom Cvitešić, no on je tvrdio da su samo prijatelji. Tijekom snimanja Doline sunca bio je blizak s Nives Čanović, no ona je demantirala napise. Nedugo potom pisalo se o flertu sa Žanamari Lalić.

Jelena Perčin demantirala je da su se na dočeku Nove godine 2011. ljubili u jednom klubu, dok je on izjavio da ne želi komentirati takve gluposti.

Sljedeća ljepotica koju je osvojio bila je Tatjana Jurić, a mediji su naširoko pisali o tome da ju je tadašnji dečko Nikky Vuksan ostavio jer je zatekao Hercega u stanu. Tatjana je to za Index porekla.

"Nitko nikoga nije ulovio ni u čemu, a sve ostalo nemam potrebu komentirati", rekla nam je voditeljica.

Zanimljivo je da je Vuksan nakon toga bio u kratkoj vezi s Tatjaninom kolegicom Ecijom Ivušić, a nakon što su Tatjana i Ivan prekinuli, Eciju se počelo spajati s Hercegom.

 

Bivša manekenka i dekoraterka setova Anita Dujić također je pala na šarm Ivana Hercega, a problem je bio u tome što je tada još bila u braku s Ivanom Veljačom, bratom Jelene Veljače. Anita je demantirala da je Herceg razlog razvoda, a iako se činilo da je njena veza s Hercegom ozbiljna, u ljeto 2016. su prekinuli.

Na snimanju Zlatnih dvora Herceg se zbližio s Anom Majhenić, no i ta je veza pukla. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Ivana Hercega i Čistu ljubav, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tagove: Ivan Herceg, Čista ljubav.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara