Ana Marija i Ivan ispali iz Survivora

PRIPADNICA plemena Petros Ana Marija Bojko i pripadnik plemena Ammos Ivan Krželj, slučajnim odabirom ispali su iz daljnjeg natjecanja Survivora. Ana Marija i Ivan Odisejev otok su napustili već prvog dana avanture, a na njega će se vratiti samo ukoliko netko od ostalih kandidata bude morao napustiti otok.

Nakon trodnevnih priprema i putovanja na Mljet, kandidati su raspodijeljeni u dva plemena, Petros i Ammos. Međutim, licenca showa predvidjela je da svako pleme broji devet članova te je stoga najnesretniji, 10. član, odmah na početku avanture osuđen na ispadanje bez prilike da dokaže sposobnosti preživljavanja.

Ana Marija je, baš kao i Ivan ostala šokirana ispadanjem, a zanimljivo je da je upravo ona, već prilikom iskrcaja na Mljet, i unatoč lakšoj ozljedi palca, kao iskusna alpinistica brzo pronašla lokaciju zacrtanu na mapi Petrosa.

Isključeni kandidati su se u suzama oprostili od ostatka ekipe, a oba plemena s ukupno 18 članova ostala su na Odisejevom otoku pokazati sposobnosti opstanka uz minimalne civilizacijske uvjete.

(Foto: T-portal)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara