Ana Rucner progovorila o ljubavnom životu: "Bit će kako će biti"

Ana Rucner progovorila o ljubavnom životu: "Bit će kako će biti"
Foto: Index

PRVE zrake ljeta violončelistica Ana Rucner i ove će godine, deveti put zaredom, dočekati na dubrovačkom Srđu, svirajući na vlastitom festivalu "Ana u Gradu". Nastupom nazvanim "Pozdrav suncu" završava svoju uspješnu "školsku godinu", koja je uključivala i nezaboravne trenutke sa sinom Darianom te putovanja i predavanja u Kini.

"Darian još ne lupa vratima jer mu nisam stavila vrata pa nema čime lupati", šali se Ana Rucner o sinu koji polako ulazi u pubertet ali joj je i dalje jako privržen. "Puno mi toga priča, što me jako veseli, neke stvari koje možda sam i u šoku kad mi ispriča, ali drago mi je da ih podijeli sa mnom. Mislim da je to dobra baza za budućnost", rekla nam je Ana u videointervjuu i dodala da Darian voli kuhati, a očeva Srebrna krila sluša na gramofonskim pločama.

Poznatu violončelisticu, koja je u Kini održala master classove i sudjelovala na TEDx konferenciji, upitali smo i je li zaljubljena. "Da sam zaljubljena, bila bih sretna i podijelila bih vjerojatno vijest. Ne znači da, ako nisam zaljubljena, da nisam ispunjena i sretna i zaljubljena u druge stvari, ali jednostavno ne jurim s takvim privatnim stvarima i vjerujem da će se desiti baš onda kad treba. Već sam ja podulje sama, ali tako je sad kako je, bit će kako će biti", priznaje Ana, a cijeli intervju pogledajte u videoprilogu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara