Anej Sam: Nije mi bilo teško vidjeti Nives Celzijus kako plače!

Anej Sam: Nije mi bilo teško vidjeti Nives Celzijus kako plače!

PROŠLO je točno mjesec dana od zadnjeg ročišta kad su se, na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu, susreli starleta Nives Celzijus i njezin otac Anej Sam koji ju je tužio za klevetu zbog, kako je rekao, neistina koje je iznijela u svojoj knjizi "Gola istina". Njih dvoje danas su se ponovno sreli na istom sudu, kad je optužena stranka Nives Drpić odgovarala na pitanja odvjetnice Aneja Sama Orhideje Martinović, a na sljedećem ročištu Anej Sam će odgovarati na pitanja Nivesine odvjetnice Melani Vukmirice.

Pošteda medijske prisutnosti zbog ugleda

Iako Anej Samu u prilog ide prisustvo novinara na ročištu jer on želi da javnost dozna zbog čega tuži vlastitu kći, Nives je ovoga puta zamolila sud da je danas i ubuduće poštedi medijske prisutnosti "zbog mogućeg narušavanja ugleda obitelji Drpić, jer imaju dvoje male djece". Uslijed svega se postavlja pitanje kako Nives zbog njezine djece smeta cijela drama s ocem na sudu, a nema problem s nedavnim jahanjem kao od majke rođenog Mistera Hrvatske na bračnom krevetu povodom snimanja novog spota. Dva sata trajala je njihova rasprava, da bi nakon izlaska iz zgrade suda Nives u automobilu Melani Vukmirice, svoje odvjetnice, zbrisala pred novinarima, a Anej Sam je pred njih spremno stao i ispričao što se dogodilo.

"Sutkinja nas je upozorila da detalji iz rasprave ne smiju u javnost, međutim, mogu samo reći da je danas svjedočila optužena stranka koja je odgovarala na pitanja moje odvjetnice, kao i na moja pitanja koja sam joj postavljao putem moje odvjetnice. Sve u svemu, imam utisak da je sutkinja pokušavala biti maksimalno pravedna u svojim odlukama. Svjedočenje, naravno, nije prošlo bez emocija što je razumljivo kad se radi o ženama", rekao je Anej Sam koji svoju kći naziva "optuženom strankom", te koji ni u jednom trenutku nije trznuo na Nivesine suze koje su u potocima tekle za vrijeme svjedočenja. "Ne! Nije mi bilo teško vidjeti Nives kako plače jer je ona jedna izvanredno sposobna stručnjakinja za marketing i vjerujte mi da ona vrlo dobro zna što radi", odriješit je bio Nivesin otac Anej Sam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najbogokletnija" laž

"U njezinoj knjizi, između hrpe napisane laži, zapisana je jedna laž koja je za mene naj bogokletnija. Naime, ona me pokušava prikazati kao nacionalista, što ni pod koju cijenu ne mogu prihvatiti i zbog čega sam, vjerujte mi, plaćao vrlo visoku cijenu!", na kraju je rekao Anej Sam koji smatra da bi se cijela ova drama vrlo brzo i lako mogla završiti kad bi Nives izrekla istinu, međutim, "kad bi rekla istinu, morala bi priznati laž", a on smatra da "optužena stranka" to ne bi učinila ni pod cijenu života.

L.V.
Foto: V.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara