Angelina i Brad ostaju bez usvojene Zahare?

AFRIČKU djevojčicu slavni je glumački par posvojio prije godinu i pol dana, no američki magazin In Touch Weekly pronašao je njezinu majku i baku, koje tvrde kako nikad nisu potpisali dokument kojim se odriču Zahare te je žele natrag. U međuvremenu, Brad i Angelina se spremaju na novo posvajanje.

Iako za to nema dokaza, osim eventualne DNA analize, 24-godišnja Mentewab Dawit Lebiso tvrdi da je majka male Zahare, koju je Angelina Jolie usvojila u lipnju 2006. godine. "Želim da mi se moja kći vrati i vidi gdje se rodila. Njezina baka i ja jako smo se trudili oko nje, jako bih je htjela vidjeti i potruditi se da vrati svoj izgubljeni identitet", rekla je navodna majka časopisu In Touch Weekly.

Angelina je djevojčicu posvojila kao siroče, što bi značilo da je u procesu dokazano kako Zahara nema živućih rođaka. Navodna obitelj dvogodišnje djevojčice tvrdi kako im je agent za posvojenje prilikom odvođenja Zahare rekao kako će je moći viđati kad god to zažele, no na kraju se nisu uspjeli ni dostojno oprostiti. Naime, iako je imala namjeru posjetiti Zaharino selo, Angelina zbog medija to nije uspjela učiniti, što je razljutilo Zaharinu navodnu obitelj.

Zahara je prije posvojenja bila na rubu smrti

Prijatelj Angeline Jolie tvrdi kako glumica vjeruje da je došlo do pogreške: "Zahara je bila na rubu smrti i Angie je spasila to jadno dijete. Zbližila se s tom djevojčicom i među njima je jedna neraskidiva veza. Doista je doživljava kao svoju kćer".

Mentewab nikad nije potpisala dokument kojim se odriče Zahare, što bi joj, ukoliko DNA testom dokaže da je Zaharina majka, moglo pomoći na sudu. Susjedi navodne Zaharine majke tvrde kako je nakon rođenja kćeri pobjegla, pa ju je agencija za posvajanje "otpisala" i zaključila kako je vjerojatno umrla od side. 24-godišnja Afrikanka tvrdi kako nema novca za dokazivanje majčinstva, no htjela je, kaže, "sa svijetom podijeliti svoju priču".

Supatnica Madonna

Posvajajući malog Davida, na slične je probleme nedavno naišla i Madonna, koju je Angelina Jolie itekako podržala prilikom procesa usvajanja. Naime, Davidov otac javio se nekoliko mjeseci kasnije, tvrdeći kako ga nitko nije pitao može li mu uzeti sina, te kako je Madonna prekršila dogovor u kojem je stajalo kako će David posjećivati oca. Najnovije informacije o Madonninom slučaju ipak idu u njezinu korist - socijalni radnik iz Malawija navodno je zadovoljan njezinim majčinskim sposobnostima pa će ubrzati proces i dodijeliti joj trajno skrbništvo.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara