Brad i Angelina kupuju Neverland?

NAJPOZNATIJI holivudski par došao je do zaključka kako je imanje Michaela Jacksona, koje je trenutno pred bankrotom i očajnički traži kupca, idealno mjesto za odgajanje njihove djece. Navodno su se već podrobnije informirali o imanju, na kojem im se posebno sviđaju mjere zaštite i velika površina namijenjena isključivo za igru.

Angelina Jolie i Brad Pitt, prema pisanju američkih medija, svakodnevno prate novosti o Neverlandu, imanju Michaela Jacksona koje posljednjih godina, baš kao i njegov vlasnik, proživljava crne dane. Zbog financijskih problema, banka će Neverland ovih dana staviti na prodaju, i to ukoliko Jackson u narednih 90 dana ne isplati 23 milijuna dolara, koliko iznosi hipoteka.

Poznati glumci ranije ove godine su se odselili iz Los Angelesa, grada kojeg smatraju izrazito nepovoljnim za odgoj djece. Unatoč tome što su kupili nekoliko imanja u New Yorku, Chicagu i Europi, navodno još nisu pronašli mjesto na kojem se definitivno žele skrasiti, pa su svoj odvjetnički tim uposlili da ispita uvjete eventualne kupnje.

Neverland je u vlasništvu Michaela Jacksona od 1988. godine, a privremeno ga je napustio neposredno nakon što je oslobođen optužbi za pedofiliju. "Tu više nikad neću živjeti. To više nije dom, sad je samo kuća. Imanje ću samo posjećivati", izjavio je 2005. godine, no preko glasnogovornika ovaj je put poručio kako se iz Neverlanda nema namjeru micati. "Jackson je u završnoj fazi rekonstrukcije svojih financija i nema namjeru izgubiti Neverland".

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara