Angelina Jolie - smrtno bolesna?

DIO SVJETSKIH MEDIJA, pozivajući se na američki tabloid "National Enquirer", tvrdi kako je popularna američka glumica Angelina Jolie pogođena zasada neimenovanom, ali teškom bolešću čije se posljedice već vide na njenom izgledu, a za koju se tvrdi da mi mogla završiti sa smrtnim ishodom.

Takve špekulacije su se pojavile nakon nedavnog pojavljivanja Angeline Jolie na dobrotvornom skupu organizacije "Global Action for Children" u Washingtonu. Tamo je sudionike šokirala svojim "ispijenim i iscrpljenim" izgledom, koji je daleko od onog koji ju je svojevremeno dao titulu najvećeg seks-simbola današnjice.

Tabloid, nadalje, pozivajući se na izvore bliske glumici, tvrdi da je Angelina Jolie u posljednje vrijeme počela "naglo gubiti kosu" te da je sve češće spopada "nekontrolirano drhtanje".

James Haven, glumičin brat, je izašao u javnost s time da je ozbiljno zabrinut za Angelinino zdravlje. Mnogi su njene zdravstvene probleme tumačili prije svega kao posljedice trudnoće, odnosno rađanja kćeri Shiloh u svibnju prošle godine. Haven je izjavio da je "šokiran" kako mu je sestra nakon toga izgubila tjelesnu težinu. Već ranije su se pojavljivali napisi kako Angelina Jolie ima problema s apetitom, pa da je zbog toga zabrinut postao i njen životni suputnik Brad Pitt.

Zabrinutost za zdravlje Angeline Jolie se povećala od siječnja ove godine, kada joj je majka podlegla raku.

D.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara