Angelina se navodno predomislila oko razvoda od Brada nakon dvije godine

Angelina se navodno predomislila oko razvoda od Brada nakon dvije godine
Foto: Guliver Image/Getty Images

DVIJE i pol godine nakon što je predala zahtjev za razvod, tabloidi pišu da je Angelina Jolie odlučila da želi dati Bradu Pittu još jednu priliku i tako pokušati spasiti njihovu vezu.

Jolie je predala zahtjev za razvod od Pitta u rujnu 2016., nakon deset godina veze, od čega su dvije godine bili u braku.

Glumica je namjerno počela razvlačiti razvod u nadi da će se pomiriti s Pittom te da će ponovno postati obitelj, tvrdi anonimni izvor za Daily Mail.

Isti izvor tvrdi da se Brad ne želi pomiriti s Angelinom, ali želi da ostanu u dobrim odnosima zbog dobrobiti djece. Navodno je razvod mogao završiti prije godinu dana, ali Angelina namjerno oteže s finaliziranjem njihovog braka.

Jolie je u javnosti često viđena s djecom, dok se Pitt s njima nalazi privatno. Par ima zajedno šestero djece, sedamnaestogodišnjeg Maddoxa, petnaestogodišnjeg Paxa, četrnaestogodišnju Zaharu, dvanaestogodišnju Shiloh i desetogodišnje blizance Knoxa i Vivienne.

Page Six tvrdi da je par u ožujku tražio od suda da ih oslobodi statusa supružnika iako još nisu dogovorili sve detalje oko razvoda jer žele nastaviti sa svojim životima.

Pitt i Jolie zaljubili su se na setu filma Gospodin i gospođa Smith, nakon čega se Brad razveo od tadašnje supruge Jennifer Aniston.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara