Australka bosanskih korijena otkrila neugodnu istinu o najljepšim missicama na svijetu

Australka bosanskih korijena otkrila neugodnu istinu o najljepšim missicama na svijetu

Foto: Instagram

IAKO SE skandal koji je obilježio prošlogodišnji Miss Universe dogodio još u prosincu, ta tema očito i dalje nije iscrpljena.

O blamaži voditelja zbog koje je miss Kolumbije Ariadna Gutierrez najprije dobila krunu, pa je onda morala predati missici s Filipina, progovorila je i australska missica bosanskih korijena Monika Radulović.

"Još uvijek mi je neugodno kada se toga sjetim", priznala je Monika, koja je na izboru slovila za jednog od favorita, no na kraju je završila na četvrtom mjestu.

 

The secret to my Miss Universe glow? @ElucentSkincare! A huge thank you to Elucent Whitening for getting my skin bright and glowing for Miss Universe, it made me feel so confident on that stage! 💕✨

A photo posted by Monika Radulovic 👑 (@monika_rad) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To što joj je bilo neugodno zbog njenih konkurentica, ipak ne znači i da ima lijepe riječi za njih. Štoviše, pobjednica i dvije pratilje joj neće ostati u najljepšem sjećanju.

"Bile su ok. Pokušala sam se sa svima sprijateljiti  i nastojala se dobro provesti, no njih tri nisu bile baš dobre prema ostalim djevojkama", priznala je Monika, kojoj je danas žao što nije imala više prilike za zabavu u Las Vegasu.

"Uglavnom smo bile zaključane u hotelu "Planet Hollywood" i nismo napuštale sobu bez supervizora", tvrdi prelijepa missica, kojoj je kruna navodno izmakla zato što je na pitanje o legalizaciji marihuane odgovorila pozitivno.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara