Auto Union Type C: Luksuz na pedale

Auto Union Type C: Luksuz na pedale

KAROSERIJA od aluminija, ručno izrađen interijer presvučen najfinijom kožom i bezvremeni dizajn legende autosporta tri su najvažnije karakteristike Audijevog noviteta za najmlađe.

Svojevrsna replika sportske legende koja je daleke 1936. godine dominirala trkalištima odnijevši deset Grand prix pobjeda izvedena je u mjerilu 1:2, a može prihvatiti vozače visine do 1.35 m. Kao i u slučaju izvornog automobila, i uz ovaj se vežu brojne posebnosti.

Tako prema riječima odgovornih ova igračka sadrži preko 900 dijelova, a budući vozač može očekivati mjenjač sa sedam stupnjeva prijenosa uključujući i onaj za vožnju unazad. Nadalje, za sigurnost vaše djece brinu se hidraulične kočnice, kao i aluminijski okvir - još jedan dokaz Audijeve predanosti materijalu budućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Auto Union Type C će i dalje biti pravi raritet. Audi će proizvesti svega 999 primjeraka dječjeg automobila. Također, valja imati na umu da konkurencije jednostavno nema. Do danas se nitko nije sjetio proizvesti ekskluzivan automobil za najmlađe.

Model je moguće nabaviti putem službenog zastupstva, kao i sve prateće informacije uključujući i cijenu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara