Bambi Molesters na velikom platnu: Preporuka je da se film gleda u zamračenoj prostoriji

Foto: The Bambi Molesters

POČETKOM ove godine sjajni The Bambi Molesters napravili su turneju po Hrvatskoj i Sloveniji u sklopu koje im je zagrebačka pozornica Teatra &TD poslužila kao platforma na kojoj će snimiti svoj prvi live album.

To moćno surfanje kroz 17 godina uspješne karijere, The Bambi Molesters su 29. ožujka uz pomoć mnogobrojnih fanova i sekcije "The Soldiers of Love", klavijaturiste Luke Benčića (My Buddy Moose), Chrisa Eckmana (The Walkabouts) te redatelja Marca Littlera iz Slowboat Filmsa, pretočili u DVD izdanje pod nazivom "A Night in Zagreb".

Dvostruki CD sadrži 28 pjesama u koje su uklopljene i poznate pjesme iz projekta The Strange, omiljena koncertna obrada Flaming Sideburnsa "La Bruta" te instrumentali koji su The Bambi Molesterse doveli do vrha svjetske surf 'n' rock scene poput "Wanganui", "Theme From Slaying Beauty" i "Chatoica".

Tekst se nastavlja ispod oglasaSve je napravljeno u režiji Marca Littera koji je za kino projekciju sastavio video

Odlično posložene snimke u režiji Marca Littlera, gledatelja će u nešto manje od dva sata moći uživati u noir filmu u kojem žive entuzijasti The Bambi Molesters.
 
"Preporuka je da se film gleda u zamračenoj prostoriji i zato nemojte propustiti ovu jedinstvenu priliku da ovaj doživljaj ne proživite na velikom platnu", tvrde Molestersi. Projekcija je zakazana za 19. prosinca, a nakon toga svi fanovi moći će se i družiti s bendom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara