BB Ana započela novi život u Zagrebu

Teška životna priča dvadesetdvogodišnje Ane Vrdoljak mnoge je iznenadila, obzirom da u BB kući nije odavala dojam istraumatizirane osobe. Njena životna priča, koja uključuje preranu smrt majke i bake, te život kod susjeda i prijateljice u Vukovaru, dirnula je mnoge, a zagrebački poduzetnik Franjo Bubalo ponudio joj je posao u butiku Sasch. Ana je poslovnu ponudu objeručke prihvatila, pa je početkom ove godine iznenadila kupce u zagrebačkoj Ilici.

"Iznimno sam zadovoljna poslom, lijepo mi je i radim punom parom. Ljudi me u butiku prepoznaju i  prilaze mi isključivo s pozitivnim komentarima, što mi je posebno drago", rekla je Ana u razgovoru za Index. Početkom godine preselila se u Zagreb, što joj je bila velika želja.

Od bivših stanara, najviše se čuje s Dragicom i Nikšom, a od ljubavi sa Zoranom, koju smo tjednima pratili na malim ekranima, neće biti ništa. "Zoran je drag, ali smo zajedno odlučili kako našu priču nećemo dalje razvijati, barem ne u ljubavnom smislu", kaže Ana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U kratkom razgovoru otkrila nam je da se, osim posla u butiku, još nešto "kuha" na poslovnom planu, ali o tome još uvijek ne želi pričati. Čini se kako su pred mladom Vinkovčankom konačno sretniji i bolji dani, jer poslovne ponude pljušte sa svih strana, a Ana je sigurnija u sebe više nego ikad.

D.K.
Foto:B.S.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara