BB Arsen rođendan proslavio uz karaoke i Vitine suze

"MAMA, ti si simply the best!", poručio je Arsen svojoj majci, splitskoj odvjetnici Doris Košti, za vrijeme proslave 24. rođendana koja je, nakon nekoliko dana nervoze i trzavica, donijela veselje u BB Kuću. Dok su stanari na karaokama po tko zna koji put pokazivali svoje pjevačko neumijeće, Vita je plakala, što, iako nije nominirana, često radi posljednjih dana.

Čak ni proslava rođendana najvećeg BB zavodnika tužnu Vitu nije izvadila iz depresije pa je večer provela gledajući pred sebe,  nerijetko i plačući. "Više samu sebe ne prepoznajem", otkrila je stanarima i priznala kako je ovih dana posebno živcira Tessa  jer "jedno govori, a drugo radi". S druge strane, Mateja je ljuta na sebe jer je proplakala pred cimerima, no Goran ju je utješio tvrdnjom kako je to za nju, zapravo, pozitivno jer je konačno pokazala emocije.

Mikrofona se na proslavi rođendana primio i Vedran, koji je otpjevao "Sve je ona meni" i time zabrinuo Tessu. Iako ga je u petak nominirala, "profi plesačica" očito je i dalje slaba na dežurnog šaljivdžiju  pa se cijele večeri pitala kome li je to posvetio ljubavne stihove.

Osjećaje je pokazao i Stipe, izrazivši negodovanje zbog toga što mu miljenica Maja-Paola prije spavanja nije došla zaželjeti laku noć. "Pa svake večeri dođem i poljubim te, ne kužim u čemu je problem", rekla mu je Maja.

Vedran je u ispovjedaonici priznao kako nije očekivao nominaciju  pa ne zna kako se u takvoj situaciji treba ponašati. "Kad dođem među stanare, nekako se tupavo osjećam. Kao da žele da izađem, mislim, znam da nije tako, ali...", zbunjeno je rekao Velikom bratu i dodao kako bi volio opet uspostaviti normalan odnos s Tessom.

D.K.
Foto: RTL

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara