Beckham se "ukrasio" nerazumljivom kineskom poslovicom

Beckham se "ukrasio" nerazumljivom kineskom poslovicom

PRILIKOM svog posljednjeg posjeta Južnoj Koreji gdje je bio sa svojim klubom LA Galaxy, David Beckham još si je jednom ukrasio tijelo tetovažom.
 
Becks sve više sliči na svoj TV uzor Michaela Scofielda, junaka serije "Zakon braće" u kojem je Michaelov lik istetoviran "od glave do pete". Davidova nova tetovaža proteže se uz duž rebara, od lijeve bradavice prema dolje. Tetovirao si je kinesku poslovicu koju je negdje čuo prije nekoliko godina i od tada je želi imati na sebi. Njen prijevod znači "Smrt i život imaju već zakazane sastanke. Bogatstvo i poštovanje ovise o nebesima". Što god to značilo, u svakom je slučaju bolje od "Dave voli Vic zauvijek".
 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Davidova posljednja tetovaža napravljena je sasvim drugačijom tehnikom od svih prethodnih. Pojavljuje se na koži kao da je naslikana, a ne tetovirana. To je jako zamršen proces i specifičan za Hong Kong. Uvijek je htio imati takvu tetovažu, a i Victoria je obožava. Riječ 'život' istaknutija je od ostalih riječi, a 'smrt' je najmanja. Kao da je izblijeđena. Cijela tetovaža ima posebno značenje za Davida. On oprezno bira tetovaže koje želi imati na sebi, ne žuri se s odlukama", ispričao je Beckhamov prijatelj.
 
David na sebi ima mnogo tetovaža, među kojima su veliki anđeo koji se proteže preko cijelih leđa, imena svoje djece, križ na vratu i ime "Victoria" na lijevoj ruci napisana na Hindi jeziku.

K.H.
Foto: Splashnews.com

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara