Ben Affleck riskirao život za Matta Damona kad su bili djeca: "To je prijatelj"

Ben Affleck riskirao život za Matta Damona kad su bili djeca: "To je prijatelj"
Foto: Getty Images/Guliver Image

MATT DAMON se nedavno u showu Conana O'Briena prisjetio jednog nemilog događaja iz djetinjstva kada mu je Ben Affleck spasio život, zbog čega su i danas, nakon dugo godina, jako dobri prijatelji.

Incident se dogodio sredinom osamdesetih, kada se mladi Damon s prijateljima iz kvarta uputio na nogomet. 

"Jednom klincu sam nešto u afektu izgovorio nakon što sam mu zabio gol, nakon čega je on nasrnuo na mene. Najgore je to što je on imao skoro dva metra, a ja sam bio visok oko 160 cm. Taj div od čovjeka je došao do mene i prije nego što sam se snašao već sam bio na podu, a on iznad mene. U sebi sam mislio - ovo nikako ne može biti dobro", prisjetio je glumac.

Na Damonovu sreću, u tom trenutku se pojavio Ben te pokazao da je instinkt superheroja razvio puno prije nego što je postao Batman. 

"Tada se niotkud pojavio 162 cm niski Ben Affleck i oborio tipa koji me napao. Iako je mlađi od mene, bez pola muke je riješio ovaj problem, riskirajući svoj život, doslovno", otkrio je.

To je bio trenutak kada je Matt shvatio da će prijateljstvo s Affleckom potrajati cijeli život.

"Sjećam se da je to bio jako važan trenutak. Taj tip je sebe stavio u grozan položaj zbog mene. To je prijatelj kakvog treba imati u životu", zaključio je Matt.
 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara