Beyonce i Timberlake vode u nominacijama za MTV Video Music Awards

Beyonce i Timberlake vode u nominacijama za MTV Video Music Awards

TRADICIONALNO najkičastija i najraskošnija dodjela nagrada održat će se 9. rujna u Las Vegasu, a u utrci za prestižni kipić našla su se najveća imena svjestke pop scene - Beyonce i Justin Timberlake imaju po sedam nominacija, a dobro su prošli i reper Kanye West i ljepotica Rihanna, kojima se smiješi po pet nagrada.

Uspješnu glazbenu sezonu Justin Timberlake zaključuje sa čak sedam nominacija za MTV Video Music Awards - njegov spot za pjesmu "What Goes Around" nominiran je za video godine, a smiješe mu se i nagrade u kategorijama izvođača godine, najbolje glazbene suradnje, najbolje koreografije, redatelja... Ništa lošije nije prošla ni Beyonce, čiji se spot za "Irreplaceable" također natječe za video godine, dok njezin duet sa Shakirom konkurira za glazbenu suradnju godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodjeli nagrada prisustvovat će glazbena krema koja je protekle godine "drmala" svjetskim pozornicama i eterom najpoznatije glazbene postaje na svijetu - hitove će izvesti Rihanna, Amy Winehouse, Foo Fighters, U2 i mnogi drugi.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara