Beyonce potaknula glasine o trudnoći - velika objava na Super Bowlu?

Beyonce potaknula glasine o trudnoći - velika objava na Super Bowlu?

Foto: Instagram

BEYONCE je ponovno trudna – tako barem kažu glasine koje su se pojavile zbog nedavnih fotografija na kojima izgleda kao da pjevačica skriva trudnički trbuščić.

Tijekom snimanja novog spota nije izlazila iz široke majice s kapuljačom, a vrlo je pažljiva i u odabiru poza u kojima će se fotografirati sa suprugom Jay Z-jem.

Pjevačicu fotografi neprestano fotkaju u širokim kaputima, jaknama i ostalim diskretnim odjevnim predmetima koji skrivaju trbuščić. Sumnja se da će slavna pjevačica objaviti svoju drugu trudnoću na skorašnjem nastupu na poluvremenu Super Bowla - najgledanijeg sportskog događaja u Americi.

"Oni žele dati Blue brata ili sestru tako da među njima ne bude prevelika razlika u godinama. Bey se pokušava riješiti dijela obaveza kako bi bila spremna", pisao je US Weekly još prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
 

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on

Šuškanja su sve glasnija, a 7. veljače ćemo i saznati pravu istinu.

Tada će cijeli svijet pratiti sportsko-glazbeni spektakl Super Bowl. Beyonce je već nastupala na poluvremenu 2013. godine kada je najavila i svoju veliku svjetsku turneju na kojoj je posjetila i Hrvatsku. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara