Seksom protiv mesa: Ova reklama toliko je seksi da je zabranjena na televiziji

Seksom protiv mesa: Ova reklama toliko je seksi da je zabranjena na televiziji

Screenshot: YouTube

REKLAMA kojom udruga PETA promovira veganstvo toliko je seksi da je zabranjena na televiziji. U reklami se, uz gomilu kadrova seksa, tvrdi da su vegani izdržljiviji u spavaćoj sobi od ljudi koji jedu meso.

Reklama koja je privukla veliku pažnju javnosti trebala se emitirati u najskupljem terminu, u pauzi SuperBowla sljedećeg mjeseca, no uredništvo CBS je nakon gledanja seksi reklame zaključilo da je preeksplicitna za emitiranje tijekom važne utakmice, javlja Gossip Cop.

Cilj reklame jest educirati muškarce da promjena prehrane može utjecati na njihov seksualni život. U njoj se pojavljuju dva para usred seksa. Muškarac s lijeve strane jede meso, dok je onaj s desne vegan. Žena s lijeve strane nije nimalo impresionirana time što je njihov odnos prebrzo završio, a žena muškarca s desne strane i dalje uživa.

Iz PETA-e tvrde da su reklamom željeli upozoriti na opasnosti koje krije hrana s visokim udjelom kolesterola, poput mesa, jaja i mliječnih proizvoda.

"Gledatelji SuperBowla propustit će humor, seksepil i poruku koja će im spasiti život, a ona glasi da im veganski obroci mogu pomoći u pročišćavanju začepljenih krvnih žila", rekla je predsjednica PETA-e Lisa Lange nakon zabrane. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara