Bilman bi u finalu Supertalenta mogao biti posebno dobro raspoložen, evo zašto

Bilman bi u finalu Supertalenta mogao biti posebno dobro raspoložen, evo zašto
Foto: Instagram

VEČERAS je veliko finale Supertalenta u kojemu će se napokon otkriti tko će odnijeti pobjedu, novčanu nagradu i titulu najtalentiranije osobe u showu, a za jednog člana žirija ujedno je i poseban datum.

Naime, Davor Bilman danas slavi rođendan, a na Instagramu se pohvalio snimkom s rođendanskom tortom. Bilman je rođen 16. 12. 1975. godine u Zagrebu, a od mladenačkih dana bavi se plesom.

Hoće li Bilmanu i kolege iz žirija prirediti neko rođendansko iznenađenje u finalu, saznat će se večeras. Najboljih 12 natječe se za 200 tisuća kuna, a među njima su i Majin zlatni gumb - trinaestogodišnja Elena Brnić koju je žiri prozvao djevojčicom anđeoskog glasa te Jankov zlatni gumb - Adna Šestić koja je sve iznenadila snagom svog vokala.

U finalu ćemo gledati i Denisa Bartu iz Sarajeva koji je svojom emocionalnom izvedbom rasplakao žiri i publiku te osvojio srca gledatelja diljem regije. Srca ženskog dijela publike, a posebno članica žirija Maje i Martine, osvojio je natjecatelj Filip Rudan kojemu su prognozirale sjajnu karijeru tinejdžerske zvijezde, a hoće li u finalu topiti srca, saznat će se večeras. Vidjet ćemo još jednom nastup Ive Augustinović - natjecateljice prodornog glasa koji je fascinirao žiri, dok će vesela harmonikašica Vanessa Jakac zasigurno i ovoga puta zapaliti atmosferu u studiju.

U finalu Supertalenta zaplesat će i Davorov zlatni gumb – Plesni klub Dance Queen koji su u polufinalnoj emisiji priredili pravi spektakl, a o njihovom nastupu danima se još pričalo.  Brazilac Diego Siqueira gledatelje je osvojio latino plesom, a priznao je da je prolaskom u finale Supertalenta ostvario svoj životni san. Životni san, ali i jedno divno prijateljstvo ostvarili su plesači Marin Čačija i Đulijano Jašarević koje ćemo također gledati u finalu showa.

Naime, nakon Marinove ozljede dva dana prije nastupa, Đulijano, koji je trebao nastupati tek za dva tjedna, uletio je na Marinovo mjesto kako bi se Marin mogao oporaviti i nastaviti svoje sudjelovanje u showu. Natjecatelj Siniša Matijević u finale se plasirao u posljednjoj polufinalnoj emisiji nacrtavši Nikolu Teslu sa zatvorenim očima, a što će pripremiti iduće nedjelje, ostaje nam za vidjeti. Svakako zanimljiv nastup bit će onaj iluzionista Andreja Škedela kojega je uz Đulijana žiri vratio u natjecanje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara