Bivša veganka 30 dana jela samo meso pa šokirala fanove: "Zdravija i bistrija"

Bivša veganka 30 dana jela samo meso pa šokirala fanove: "Zdravija i bistrija"
Screenshot: YouTube

BIVŠA veganska influencerica otkrila je pratiteljima da je 30 dana provela jedući samo meso i životinjske proizvode. Otkrila je i kako je nova prehrana imala iznenađujuće pozitivne učinke na njeno zdravlje.

Alyse Parker, koja ima više od 200 tisuća pratitelja na Instagramu i više od 700 tisuća pretplatnika na YouTubeu, objasnila je svoju odluku. U svojoj objavi objasnila je kako je odlučila probati mesnu dijetu nakon što je od prijatelja čula sve o njezinim prednostima. Tad je vegansku dijetu zamijenila samo mesom i životinjskim proizvodima.

Parker je objasnila kako je imala problema sa zdravljem koji su je naposljetku doveli do točke slamanja te je bila spremna probati sve da bi ponovno funkcionirala normalno. "Ljudi na mesnoj dijeti dopuštaju si jesti samo meso i životinjske proizvode poput jaja i mliječnih proizvoda. Progutala sam ponos i odlučila probati", objasnila je.

"Punokrvna mesna dijeta. Probudila sam se sljedećeg jutra mentalno bistrija, usredotočenija i zdravija nego što sam bila godinama", dodala je. O svom iskustvu pisala je na Instagramu, ali i objavila video na YouTubeu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALYSE PARKER ⚡️ (@alyseparkerr) on

Mnogi od njezinih fanova reagirali su negativno. "Ovo je jako razočaravajuće", samo je jedan od komentara. "Da si morala ubiti svaku životinju koju si pojela u ovoj snimci... svi znamo da bi se odmah vratila veganstvu. Ja sam vegan 4,5 godina i ne jedem meso šest godina. Nikad nisam bio tako zdrav u životu i imam krvnu sliku da to dokažem", dodao je njezin pratitelj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALYSE PARKER ⚡️ (@alyseparkerr) on

"Trebala bi otići doktoru i provjeriti rezultate, a ne oslanjati se na rezultate vage. To vjerojatno ne pomaže tvom poremećaju prehrane", pisali su joj, a neki su se izrugivali njezinoj "brizi za životinje" o kojoj je neprestano govorila kao veganka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara