Bivša Višnjićeva ljubavnica Mirela Rupić ima tumor

MAJKA male Lane Lourdes, koju je Višnjić nakon višemjesečnih peripetija odlučio priznati, medijima je dala medicinske nalaze koji svjedoče o njezinoj borbi s tumorom, koji joj je dijagnosticiran prije dvije godine. Šibenčanka je, tvrdi, revoltirana činjenicom da je pregled platila 500 kuna, a liječnici nisu znali definirati nalazi li se (nasreću, dobroćudni) tumor na grudima ili na limfnom čvoru.

"Uplašena sam do boli", rekla je Mirela Rupić medijima i dodala kako je šibenski liječnici nisu poslali na daljnje pretrage, kako bi se utvrdila točna lokacija tumora. Dr. Petar Nola medijima je, pak, otkrio kako se 36-godišnja Mirela prije nekoliko godina podvrgnula podizanju dojki, te je otvorio mogućnost kako je tumor povezan s tim zahvatom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Višnjić se i dalje kloni rodne grude

I dok Mirela medije uredno obavještava o svom zdravstvenom stanju, njen bivši ljubavnik Goran Višnjić i dalje se kloni Hrvatske, u kojoj nije bio još od prošle godine kad je Index plasirao ekskluzivnu vijest o njegovom preljubu. Preko medija je, podsjećamo, poručio hrvatskoj javnosti da "gleda svoja posla", a tek nas s vremena na vrijeme, preko dogovorenih paparazzo fotografija koje uredno objavljuje jedan tjednik, podsjeća kako njegova obiteljska idila u SAD-u traje unatoč zlim jezicima.

D.K.
Foto: Index, AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara