Lourdes - ukazanje nakon Višnjićevog pokajanja

ŠIBENSKI glumac opet se nije pojavio na zagrebačkom Općinskom sudu, a preko odvjetnika Marijana Hanžekovića poručio je kako sudske obveze "markira" zbog medijske bure oko njegove avanture s Mirelom Rupić. Prisutne je iznenadio zahtjevom da viđa malu Lanu Lourdes, što se poprilično razlikuje od ranijih izjava, u kojima je zbog indiferentnosti prema kćeri, ispao (najblaže rečeno) bezosjećajan.

Općinski sud u Zagrebu prihvatio je Višnjićevo priznanje pa DNA analiza, o kojoj se prije njegove službene izjave naveliko govorilo, vjerojatno neće biti potrebna. Osim toga, Višnjić je preko odvjetnika poručio kako želi viđati jednogodišnju Lanu Lourdes, a sud će u dogledno vrijeme, obzirom da glumac na to ima zakonsko pravo, odrediti koliko često će se djevojčica viđati s ocem te u kojim uvjetima.

Odvjetnik Marijan Hanžeković zatražio je na sudu intervenciju dječje pravobraniteljice Mile Jelavić jer se djevojčica (često i majčinom odlukom) nepotrebno eksponira po medijima. Sud je raspravljao i o mjesečnoj alimentaciji koju će Višnjić ubuduće isplaćivati Mireli Rupić - ona je zatražila deset tisuća kuna, a on je ponudio tisuću manje, čime je Mirela Rupić, doznajemo, itekako zadovoljna.

Glumčeva odluka da ipak želi biti u kontaktu s kćeri navodno je iznenadila i samu Mirelu Rupić, koja je, baš kao i hrvatska javnost, o njegovim očinskim ambicijama čitala iz novina. "Može mi se javiti kad naraste", izjavio je prije nekoliko mjeseci, no mišljenje je, očito, promijenio. Neki tvrde da je Lanu Lourdes priznao, a sad i zatražio viđanje, iz interesa - devet tisuća kuna mjesečno i nije puno u odnosu na imidž bezosjećajnog gada kojeg bi u protivnom vjerojatno pokupio u očima ionako mu nenaklonjene javnosti.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara