Bivše ljubavnice Mel B progovorile o zajedničkim "lezbijskim noćima"

Bivše ljubavnice Mel B progovorile o zajedničkim "lezbijskim noćima"

NAKON brojnih napisa o nasilničkom ponašanju novog supruga Melanie B, producenta Stephena Belafontea, s novom pričom u javnost su izašle Christa Parker i Elizabeth Rodriguez, s kojima je članica grupe Spice Girls navodno godinama imala ljubavne odnose. Prema njihovim riječima, romansa je započela prije dvije godine, nakon susreta ispred škole koju pohađaju njihova djeca.

Prema tvrdnjama izvjesne Christe Parker, Melanie Brown, poznatija kao Mel B, godinama je spavala sa ženama - njih su se dvije, priča 35-godišnja majka dvoje djece, upoznale pred vratima osnovne škole i ubrzo započele ljubavni odnos. "Prije toga sam samo jednom spavala sa ženom, ali Mel je u svemu tome očito imala puno više iskustva. Sjajno se ljubi", ispričala je Parker britanskom Sundayu.

Christa dodaje kako je Mel B potom upoznala s Elizabeth Rodriguez, vlasnicom sex shopa, a ljubavni trokut trajao je dvije godine. Prema pričama ljubavnica tamnopute pjevačice, viđale su se i spavale zajedno nekoliko puta tjedno, a i danas su dobre prijateljice.

"Mel je za vrijeme naše veze viđala muškarce, a naša romansa je iznenada završila kad je počela hodati s Eddijem Murphyjem", dodaje Christa Parker. Prema njenim saznanjima, Mel B trenutno je u "vrlo teškom psihičkom stanju", a danas se čuju jednom tjedno, i to navodno zbog Stephena Belafontea, novog supruga Mel B koji nije oduševljen njenom "lezbijskom prošlošću".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spice Girls - naslovnica od milijun funti

Prije povratničke turneje, grupa Spice Girls izdat će album s najvećim hitovima, koji je već ušao u glazbenu povijest zahvaljujući naslovnici CD-a. Naime, David Morris za tu je priliku izradio omot od čak milijun funti - po uzoru na njihov logo s prvog albuma, napravio je novu verziju optočenu dijamantima, pa je "Spice Girls: Greatest Hits" već proglašen albumom s najskupljim coverom u povijesti.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara