Bivši suprug traži alimentaciju od Jessice Simpson

AKO JE netko Nicku Lacheyu, 32-godišnjoj zvijezdi boy banda "98 Degrees" uputio kletvu "dabogda imao pa nemao", pjevač ima razloga vjerovati da se ona ostvarila.

Naime, ne samo što je Lachey sve donedavno kao suprug Jessice Simpson imao pristup onome o čemu maštaju mnogi muškarci širom svijeta, nego je zahvaljujući njenom naglom usponu na vrhove top-lista i zaradi koju je dotična donosila u domaćinstvo uživao u luksuzu koji si može priuštiti malo koji od njegovih kolega.

No, njihov brak, čiji su zlatni trenuci bili zabilježeni u MTV-jevom reality showu "Newlyweds", se raspao prošle godine kada je Jessica Simpson podnijela zahtjev za razvod.

Time se Lachey, čija je karijera u braku stagnirala, morao pomiriti s gubitkom luksuznog životnog stila. Stoga je u svom protupodnesku zahtijevao da mu bivša supruga plaća alimentaciju, odnosno predaju "dragulja i predmeta stečenih za vrijeme bračne zajednice".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Simpsonova je, pak, u svom zahtjevu navela kako Lacheyu ne namjerava plaćati alimentaciju, što će, po svemu sudeći, dovesti do spora na kalifornijskom sudu s obzirom da dvoje supružnika nisu bili potpisali predbračni ugovor.

U međuvremenu je kuća bivših supružnika, ovjekovječena u "Newlywedsima", prodana Justinu Berfieldu, tinejdžerskom glumcu i zvijezdi TV-serije "Malcolm u sredini".

D.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara