Black Friday: Pogledajte kakve popuste nude dućani i trgovci u Hrvatskoj

Black Friday: Pogledajte kakve popuste nude dućani i trgovci u Hrvatskoj
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

AMERIKANCI na Black Friday kampiraju ispred dućana, tuku se zbog komada garderobe i kupuju na kilograme. U našoj zemlji takve scene ne gledamo, no i Hrvati vole uloviti dobar popust.

Iako se pokazalo da većinu stvari sniženih na Black Friday možete kupiti po istoj ili još nižoj cijeni u nekom drugom periodu godine, svima tako lijepo zvuči riječ "sniženja".

Reklame kojima se najavljuje Crni petak preplavile su novine, televizije i radijske etere, a mi vam donosimo pregled popusta po hrvatskim dućanima.

City Center One najavljuje da će se u njihova tri centra naći artikli i s do 50 posto nižom cijenom. Uglavnom prevladavaju sniženja do 30 posto.

 

Do 50 posto popusta u sva tri centra nudi Calzedonia. Galileo je najavio 40 posto popusta na cijelu kolekciju te akciju 1+1 na jakne i kapute. NYX Professional Makeup ponudio je akciju od 30 posto na cjelokupni asortiman osim božićne kolekcije. 

Posteljina.hr ima popuste od 20 do 70 posto na označene artikle. Yamamay nudi popust od 50 posto na određeni dio asortimana. 

Slični su popusti i u Arena centru. Tako Converseov dućan daje 40 posto popusta na cjelokupan asortiman, a Timberland 50 posto na neke artikle. Terranova nudi popust od 30 posto na cjelokupni asortiman, a Replay 40 posto na cijelu kolekciju jesen/zima. Crni petak obilježit će H&M s 20 posto popusta te Mango koji najavljuje i do 70 posto popusta (uključujući njihov outlet)

MAC je najavio sniženje od 20 posto na asortiman u Arena Centru i u Ilici u Zagrebu te Morpurgovoj poljani u Splitu.

Kad je riječ o Avenue Mallu, tu HM nudi 50 posto na određene artikle, što je više nego u njihovim drugim zagrebačkim dućanima. New Yorker ovdje nudi 50 posto popusta na određeni dio asortimana. Zlatarnica Prahir najavila je i do 70 posto sniženja na srebrni nakit.

Popuste je najavila i Instar Informatika, a oni počinju u četvrtak, 22. studenoga, i završavaju u ponedjeljak, 26. studenoga, u ponoć. Popusti vrijede u svim poslovnicama i za online narudžbe koje je moguće preuzeti i platiti u poslovnicama.

U Links poslovnici u Glamočkoj 1 na Trešnjevci kupce čeka do 70 posto popusta na proizvode informatičke opreme, mobitele, dronove i još mnogo toga. Mikronis nudi do 50 posto popusta. Popusti su najavljeni i u Elipsu, gdje će iznositi i do 50 posto na dio asortimana, te Svijetu medija gdje će artikli biti sniženi od 20 do 50 posto. HG Spot priprema "Crni vikend" s popustima od čak 80 posto.

Ikea pak svakog drugog vikenda ima popuste druge boje, a ovog tjedna to je bijela. Popust na označene artikle iznosit će 20 posto.

Dm pak nema klasični Black Friday, već u petak baš svaka kupnja čini dobro djelo jer dm 1 kunom od svake obavljene kupnje podupire kampanju "Svako dijete treba obitelj".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara