BMW i Adlon Kempinski

GOSTI prestižnog Hotela Adlon Kempinski u Berlinu ubuduće će moći koristiti usluge BMW-a serije 7, specijalno prerađenog u skladu s visokim zahtjevima hotelskog lanca.

Uspješna suradnja dvaju perfekcionista se nastavlja. BMW serije 7 u plemenitom stylingu  BMW-a Individual čeka goste ispred ulaza hotela u aleji Unter den Linden, pružajući im luksuz s pet zvjezdica na putu od zračne luke, ili pri razgledavanju berlinskih znamenitosti.

BMW Individual je dugu verziju limuzine serije 7 s dvanaestcilindričnim motorom vizualno usuglasio s potrebama i zahtjevima Adlonovih gostiju. Prostorno bogati stražnji dio presvučen je najfinijom kožom, a u elegantnom tonu izvedena je i kombinacija boja.

Rubin crnom metalik laku vanjštine u potpunosti odgovara oksidno smeđa Merino koža upotpunjena umecima od mahagonija. Tu su i luksuzni detalji koji odražavaju pripadnost hotelu, kao što je Adlon-ov logotip prišiven na jastucima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ugodnom osjećaju doprinosi minibar skriven ispod naslona za ruke, a tu je i prvoklasni  Individual Rear Seat Infotainment Online čiji sastavni dio su priključak na Internet, DVD reprodukcija i sl.


Noćenje u prestžnom hotelu stoji petstotinjak eura, božnja BMW-om nije uključena

Hotel otvoren 1907. godine nije uspio dočekati kraj Drugog svjetskog rata. Iako je pretrpio tek manja oštećenja, hotel je znatno stradao posljednjih dana rata kad je opljačkan i zatim prenamjenjen u bolnicu. Nekoliko godina kasnije hotel je opet otvoren, da bi 1970. godine najluksuzniji hotel iz dvadesetih godina prošlog stoljeća bio trajno zatvoren.

Zgrada hotela je 1984. godine srušena. I kad su svi mislili da je priča oko Adlona završena, početkom 1990-tih javlja se interes o ponovnoj izgradnji hotela. 1997. godine Hotel Adlon je otvoren i nalazi se na istom mjesto kod brandenburških vrata.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara