Borna Rajić na koncert u Lisinski stigla bez grudnjaka

Borna Rajić na koncert u Lisinski stigla bez grudnjaka

Foto: Press

BOGATA razvedenica i poduzetnica Borna Rajić svakako zna kako privući pozornost na sebe. Tako je na koncert Danijele Martinović u Lisinski stigla u topiću koji joj je otkrivao gole grudi - naravno, nije mogla proći nezamijećeno.

Koncert nisu propustile ni brojne osobe iz društvenog života Hrvatske pa su u prvim su redovima uživale Vjekoslava Huljić i Viktorija Rađa, obitelji Grašo i Martinović, Nikša Bratoš, Ksenija Erker i Vera Zima, Martina Tomčić i Mislav Čavajda, savjetnik Predsjednice dr. Tomislav Madžar, saborski zastupnik Josip Bilaver. Koncert će ostati u pamćenju i manekenkama Jeleni Orešković, Iris Rajčić i Vedrani Linardić, Mariu Petrekoviću, Martini Podgorski i mnogim drugima.

Ovacije publike dobili su pak Danijelini gosti na pozornici. Prvi je s Danijelom zapjevao Tonći Huljić u pjesmi "Gdje Neretva hladna teče". S dugogodišnjim partnerom Petrom Grašom Danijela je otpjevala pjesmu Magazina "Sve je plavo". Iznenađenje za publiku bio je nastup Dina Rađe koji je pratio Danijelu na gitari u pjesmi "Me and Bobby McGee".

Danijela je, nakon ovacija publike, koncert završila pjesmom "Što sam ja."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara