Bosanska Kim Kardashian isprobavala jeftine vjenčanice: "Ispadoše mi grudi"

Bosanska Kim Kardashian isprobavala jeftine vjenčanice: "Ispadoše mi grudi"
Screenshot: Youtube

BOSANSKA YouTuberica Sabrina Tubić, koju nazivaju bosanskom Kim Kardashian, odlučila je uskočiti u vlak isprobavanja haljina iz kineskih online trgovina i dati svoje mišljenje o njima.

Sabrina je s jednog kineskog sajta naručila nekoliko vjenčanica, čija se cijena kretala od osam do 24 dolara. Ono što je željela provjeriti bilo je izgledaju li vjenčanice uživo jednako dobro kao na fotografijama.

Prva je vjenčanica koštala 19 dolara (128 kuna), a iako je bila malo široka na grudima, Sabrina je rekla da su je ugodno iznenadili kvaliteta i materijal.

Druga vjenčanica od 13 dolara (88 kuna) uopće nije sličila onoj s fotografije. Osim što je Sabrini loše stajala, krugovi na grudima su se pomicali i jedva pokrivali bradavice.

"Bojim se pomaknuti jer ispadoše mi grudi", rekla je ona.

"Sve ispada na sve strane", komentirao je njen partner.

Treća je vjenčanica koštala osam dolara (54 kune), a ne treba naglašavati da između nje i one s fotografije nije bilo previše sličnosti.

Posljednja vjenčanica koju je naručila koštala je 24 dolara (162 kune), a Sabrina je s pratiteljima podijelila da nema baš ugodan miris te da se, iako na snimci ne izgleda loše, izbliza vidi da je nekvalitetna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara