Brad i Angelina ponovo potaknuli glasine o vezi

BRAD PITT snimljen je kako uči malog Maddoxa, sina Angeline Jolie, voziti motocikl. Angelina ih je zaljubljeno promatrala, što je potaknulo holivudska nagađanja da između njih ima više od običnog prijateljstva.

Brad Pitt je odlučan u nakani da zasnuje obitelj, što je bio i jedan od razloga zbog kojih se rastao od glumice Jennifer Aniston.

Da je odlučan i da želi postati otac, pokazao je provozavši četverogodišnjeg Maddoxa po poljima kukuruza. Svjedok je vidio "obiteljsku scenu" pokraj Angelinine vikendice u britanskom krajoliku: "Izgledali su kao sretna obitelj, a Brad je uživao u ulozi oca."

Angelina je nedavno ponovila da je Maddox muškarac broj jedan u njezinom životu, a što je još interesantnije, najavila je da će njezinn usvojeni sin dati dopuštenje potencijalnomn proscu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedavno se Brad pridružio Angelini na njezinom odmoru u Africi, a tada je na plaži s Maddoxom gradio kule u pijesku.

"Bili su vrlo oprezni planirajući sve do u detalje kako ne bi bili primjećeni, iznajmljivali su privatne mlažnjake, vile i osiguranje. Ali oboje su se opustili na plaži s malim Maddoxom." - izjavio je svjedok.

Sudeći prema Angelininim najavama da će njen četverogodišnji sin odlučivati o mogućem proscu, Brad mukotrpno "priprema teren".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara