Otkrivena tajna Hefnerove vile

HUGH HEFNER, vremešni playboy, vlasnik istoimenog magazina i vile u kojoj stanuju zečice, nedavno je demantirao sočne detalje iz knjige "Childhood lost: Inside The Playboy Mansion".

Knjigu je napisala Jennifer Saginor, kćer njegova bivšeg liječnika, a u kojoj opisuje svoje viđenje kalifornijske rezidencije vlasnika Playboya.

Hefner je izjavio da je knjiga prepuna laži i poručio čitateljima da ne vjeruju tvrdnjama da je djevojčica odrasla okružena golišavim Playbojevim zečicama i pijanim zvijezdama.

"Ona nije odrasla u mojoj vili. Posjećivala ju je mnogo puta dolazeći ovamo sa svojim ocem." - kazao je Hefner.

Spisateljica tvrdi da je po prvi put u njegovu vilu kročila kao šestogodišnja djevojčica, te da je tamo vidjela ono na što djeca do svoje 18 godine moraju pričekati.

Hefner njezine tvrdnje negira, jer kako kaže ona spominje Johna Belushia u vrijeme kada ga ja još nisam niti upoznao.

"Napisala je da je uključila TV na kojem je vidjela ljude na Playboy TV-u kako se seksaju, što je nemoguće jer Playboy TV postoji tek od 1982."

Nedavno smo pisali da će nakon smrti Hugh Hefner otvoriti vrata svoje palače. Turistima će tada imati priliku vidjeti atrakcije poput spavaće sobe, zatim "kaveza za majmune", igraće sobe i opće poznate "pećine" gdje su zvijezde poput Frank Sinatre ili puno mlađeg Justina Timberlake, prema pričama, "uživali" u društvu Playboyevih zečica.

Bilo kako bilo, podigla se prašina oko knjige koja je razotkrila ono što mnoge zanima - što se tamo, zapravo, događa?

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara